2022. 04. 24.

2022. április 13-14. rendezték meg a Bibó Nemzetközi Kézilabda Kupát két év kihagyás után egyenlőre a külföldi csapatok részvétele nélkül. Ezen a tornán a fiú csapatunk mellett ismét meghívták a leány csapatunkat is!

A fiú csapatunk évek óta sikeresen szerepel ezen a kupán, ezért izgatottan készültünk a megmérettetésre. Az idén egy fiatal csapattal voltunk kénytelenek kiállni. Három nyolcadikos is szerepelt a tizedikes diákok társaságában. Az első napon nagy meglepetésünkre a két mérkőzésünket megnyertük. A következő nap a kupát megnyerő Szilády Református Gimnázium csapatával már nem bírtunk. Szoros közdelemben 2 góllal alul maradtunk. Az utolsó mérkőzésünket a házigazda Bibó István Gimnázium ellen szintén elveszítettük. A két győzelem és a két vereség a III. hely megszerzését eredményezte. A Bibó Kupán a legjobb kapus díjat Szijártó Vince Orlandó nyerte.

Leány csapatunk amatőr játékosokból állt. A mérkőzéseken a résztvevő diákjaink keményen küzdöttek a profi bajnokságban játszó csapatok ellen. Az őszi Diákolimpia óta a gólszerzésben és a védekezésben is erősödött a csapatunk. A tornán negyedikek lettünk.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Fiú csapat tagjai:

Kisjuhász Dávid

Kiss Zoltán

Kovács Konrád Lehel

Labancz Ábel

Mogyorós Zalán

Romanóczi György

Samu Péter

Szabó Márk

Szijártó Vince Orlandó

 

Lány csapat tagjai:

Békési Vivien

Bense Csilla Anett

Fazekas Jolán

Fürstner Fruzsina

Kovács Nóra

Molnár Csenge

Szarka Viktória

Tóth Anna Zsuzsanna

Vazul Attila testnevelő és edző

 

 

Submitted by vazul.attila on