2021. 12. 12.

2021. december 11-én szombaton Pályaorientációs Napot tartottunk a gimnáziumban. Ezt a programot idén is online térben rendeztük meg. A 9.-10. évfolyamok tanulói a 2. és 3. órákban online osztályfőnöki órák keretében pályaorientációs foglalkozáson vettek részt. A 11.-12. -es diákok a 2. és 3. órákban illetve a 9.-10-esek a 4. és 5. órákban, szülők és öregdiákok előadásait hallgatták és kaptak választ kérdéseikre. Párhuzamosan 7 online “teremben” 15 előadó mutatta be szakmáját és adta át tapasztalatait a diákok számára. A mai napon az alábbi szakmák, foglalkozások kerültek bemutatásra, segítve a továbbtanulási irány választásában a diákokat:

  • Gépészmérnök / Marketing, Bankfiók vezető/Call Center - ügyfélszolgálat vezető / Befektetési Alapkezelő vezetője, Mérnök informatikus hallgató, Vegyész- kutató, Egyetemi oktató: orvosi és gyógyszerészeti, Logopédus, Gyógyszerészet, Óvodapedagógia, Állatorvos, Mezőgazdasági szaktanácsadás, érdekképviselet, Meteorológus, honvédelem, Cégvezetés, kereskedelem, Projekt menedzser, ERP és WEB konzulens, Számvitel, pénzügy, kontrolling, Gyógyszerészet, Biológus.

A program részeként a 11. és 12. évfolyam tanulóinak online mutatták be tanárok és hallgatók a Neumann János Egyetemet, és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet.

A képek az online “termekben” készültek. 

Lévai Zita a program szervezője és Gere Lajosné intézményegység vezető

Submitted by gerene.zsuzsa on