2021. 09. 26.

2021.09.20-22. között a 8.c osztály 3 napos osztálykiránduláson vett részt a tavalyi tanév végén beadott sikeres Erzsébet-táboros pályázatunknak köszönhetően, 1800, az ország különböző pontjairól érkező gyermek társaságában.

Tartalmas napokat töltöttünk el, remek programokkal. A szervezett programok között szerepelt koncert, tudományos előadás, hajókázás, digitális kincskeresés, diszkó, valamint napi ötszöri étkezés, utolsó nap pedig egyéni szervezésben, a Tihanyi Bencés Apátság megtekintése, illetve séta Balatonfüreden a Tagore sétányon. A hosszas "bezártság" és korlátozások után nagyon jó volt együtt tölteni ilyen hosszú időt. Úgy gondoljuk sikerült feltöltődni és újult erővel tudunk nekivágni az izgalmakkal és feladatokkal teli felvételi időszaknak. 

Köszönjük szépen, hogy részt vehettünk ezen az életre szóló élményeket adó kiránduláson. Jómagam pedig szeretnék köszönetet mondani Mogyorósné Bálind Anikónak, hogy elkísért minket és segítségével hozzájárult utazásunk sikeres lebonyolításához.

Erdős Anita         

     

Submitted by erdos.anita on