2019. 05. 02.

III. korcsoportos kézilabdacsapatunk az országos elődöntőben küzdött a továbbjutásért. Győr, Szeged és Gyöngyössolymos csapata vett részt Kecskeméten az országos elődöntőn. A mieinket a gyöngyössolymosiak csapatával sorsolták össze. Kemény küzdelemben, hosszú ideig fej-fej mellett haladva harcoltak fiaink a győzelemért, de végül négy góllal alulmaradtak.

Ezek után a bronzéremért léptek pályára. Itt sem volt könnyű dolguk a szegedi Madách Imre Általános Iskola csapatával. A végeredmény 14:14–es döntetlen lett. Következett a mindent eldöntő hetespárbaj. Pogonyi Gellért, Mogyorós Zalán és Janovics Barna hálót rengető heteseivel csapatunk szerezte meg a harmadik helyet. 

A döntőbe jutás ugyan nem sikerült, de elszántságuk, lelkesedésük és sportszerű játékuk miatt méltán lehetünk büszkék fiainkra, akik korcsoportjukban az ország 21 legjobb kézilabdacsapatának egyikébe tartoznak. Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk nekik!

Köszönjük Vazul Attila tanár úr felkészítő munkáját, valamint az 5.b osztály és a szülők szurkolását, támogatását is!

A csapat tagjai: Árvai Tamás 6.c, Ferenczi Dániel 6.b, Gallina Botond 6.c, Herczeg Márton, Janovics Barna 7.c, Kovács Konrád 7.a, Labancz Ábel 6.b, Mogyorós Zalán 5.c, Pap Levente 5.b, Pogonyi Gellért 5.b, Szabó Márk 5.c, Szijártó Vince Orlandó 5.c, Tóth Zsombor 5.a, Turák Levente 5.c

 

 

 

Submitted by balind.aniko on