2019. 04. 28.

A napokban volt az eredményhirdetése az Alsós Tanulmányi Versenyeknek. Ebben a tanévben matematikából, magyarból, környezetből, hittanból, és újdonságként angolból, németből is versenyezhettek 2-4. évfolyamig diákjaink. Három forduló feladatait otthon oldhatták meg, és a legtöbb pontot elért tanulóink az iskolában írták meg a döntőt. Közel 100-an vettek részt ezen a megmérettetésen, mindhárom fordulót megoldva. Az eredmények sem maradtak el, 34 tanulónk ért el dobogós helyezést. A díjátadón azokat a kis piaristákat is jutalmaztuk, akik helyezést nem értek el, de kitartóan minden feladatlapot megoldottak. Jó volt látni, hogy milyen örömmel üdvözölték a gyerekek osztálytársaikat, amikor kiszólítottuk őket az ajándékokért!

A Kis Piár Bár olvasóverseny az idén is nagy népszerűségnek örvendett az alsós tanulók körében. A 23 könyvből álló kínálatból, csaknem 60 diák olvasott kedve és kitartása szerint. Külön megemlítendő, hogy az 14 elsős is részese volt idei versenyüknek.

Kimagasló teljesítményével mindenkit lenyűgözött Csincsál Lili, 4.a tanuló aki az összes ajánlott könyvet elolvasta a Piár Bár "étlapjáról". E tanévben a legtöbb könyvet olvasó osztály címet a 3.b osztály nyerte , akik évek óta lelkes könyvbarátok.

Dobogósaink: I.évfolyam 1.Gyarmathy György 1.b 2.Turák Kristóf 1.c 3.Bajáki Zsombor 1.c

                     II. évfolyam 1.Hangyási Boglárka 2.c 2.Tóth Csenge 2.c 3.Szigeti Bence 2.c

                    III. évfolyam 1.Veszelóczki Zsombor 3.b. 2.Rostás Nándor 3.a 3.Sörös Virág 3.a

                    IV. évfolyam 1.Csincsák Lili 4.a. 2.Drozdik András 4.a 3.Végh Zalán 4.b

Gratulálunk a győzteseknek, a kitartó versenyzőknek! Köszönet a feladatokat összeállító és kijavító pedagógusoknak!

                                                  Máj Judit, Rimár Zsuzsanna, Illésné Pozsár Edina és Szabóné Adorján Erika - szervezők

Submitted by adorjan.erika on