2019. 04. 15.

Kóstoltunk mindent, ami tejből van:

tejet, vajat

tejfölt, sajtot,

joghurtot,

túrót.

Ezeket ízesítettük gyümölcsökkel, fűszernövényekkel és készítettünk hozzá friss vegyes salátát a gyermekekkel együtt. A tejérzékeny gyermekek diétájáról sem feledkeztünk meg. Kóstoltunk rizs- és mandulatejet – natúran és kakaósan – valamint tejmentes sajtokat.

Az aludttej készítése különleges élmény volt számukra.

 

A héten készült képek megörökítették a gyermekek érdeklődését, ügyességét.

Köszönjük a szülők együttműködését, és az ízesítéshez hozott adományait.

 

Németh Éva és Szabó Krisztina óvónők

 

A program április 8-12-ig az EFOP – 185 Menő Menzák pályázat keretében valósult meg.

Submitted by szabo.krisztina on