2018. 10. 17.

Az OVI-Suli hét keretében a nagycsoportos piár ovisok ellátogattak az iskolába. A 26 kisgyermek óvónénijük kíséretében érkezett meg kedd délelőtt a díszterembe. Sok gyermeknek volt már ismerős az épület, sőt egy-két tanító néni is, mégis nagy öröm volt számukra mikor találkoztak Attila atyával, aki fogadta őket az iskolában. Negyedikes kisdiákok figyeltek az óvodásokra, kísérték őket az épületben. Az első osztályos tanulók és a tanító nénik várták az ovisokat a tanórákon, majd mindenki a díszterem felé vette az irányt. Itt egy bábelőadást néztek meg a gyerekek a Nap és Hold kibéküléséről, ezután csillagokat hajtogattak, amiket a BAFERA kiállításon majd meg lehet tekinteni. Mónika néni még egy dalt is megtanított az ovisoknak, melynek fülbemászó dallamát egész nap dúdolgattuk. Természetesen a piár tea kóstolása nélkül nem lett volna igazi ez a délelőtt, ami bőven jutott a kiszomjazott gyerekeknek.

Jó volt együtt lenni az óvodásokkal, vendégül látni őket az iskolában, azzal a jóleső tudattal, hogy hamarosan ők is piarista iskolások lesznek.

Köszönöm a beiskolázási munkacsoportnak a délelőtt megszervezését, lebonyolítását és minden kollégámnak a tevékeny segítséget.

Vida-Szűcs Emese

alsós tagozatvezető

 

Submitted by vidaszucs.emese on