2017. 12. 22.

Utolsó tanítási napunkon az 5-6. órákban együtt köszöntötte a közelgő karácsonyt a gimnázium diáksága és tanári kara. Mint egy nagy családban, velünk ünnepeltek a piarista óvodások és az alsó tagozatos kisiskolások, akik műsorral kedveskedtek a nagy gimnazistáknak.

Énekkarunk karácsonyi produkciója után egy új hagyomány születésének voltunk tanúi: a gimnáziumban tanított összes idegen nyelven felcsendültek a Jingle bells című karácsonyi ének sorai. Az előző hetek nyelvóráin lázasan készültek diákjaink, hogy megtanulják angolul, németül, franciául a dalt. Nagy meglepetésre még latinra is sikerült átültetni a szöveget, és egész jól hangzott így is a nóta! 

Az ünnepség fénypontja a 10.A osztály előadása volt, melyet Bukovszki Erika osztályfőnök állított színpadra. A remekbe szabott produkció mindannyiunkat elgondolkoztatott, mit és hogyan ünneplünk, kire és mire figyelünk karácsonykor. Köszönjük az osztály nagyszerű műsorát és a Tanárnő felkészítő munkáját!

Ezúton is szeretnénk iskolánk minden diákjának, dolgozójának és családjaiknak áldott, békés karácsonyt kívánni!  A szünetre jó pihenést, kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!

Suba Adrienne igazgatóhelyettes

 

 

 

 

 

 

Submitted by suba.adrienne on