2017. 09. 13.

A tanév első hétvégéjén kirándulni indultunk a 2. c-s tanulókkal és szüleikkel Budapestre. Hűvösvölgyben felszálltunk a Gyermekvasútra, mellyel a János-hegy megállóig utaztunk.

A vonatról leszállva rövid túra után megérkeztünk a János-hegyen lévő játszótérhez, melyet pillanatok alatt birtokba vettek a kecskeméti kis piaristák. Ezután újabb séta következett Budapest legmagasabb pontjához, az Erzsébet-kilátóhoz. A legbátrabbak jutalma a sok lépcső megtételéért a gyönyörű budapesti panoráma volt.

Ezt követően napunk talán legizgalmasabb programja következett, a libegőzés. A kezdeti kis félelem után végül mindenki nagyon élvezte a leereszkedést a hegytetőről a városba, miközben újra gyönyörködhettünk Budapest panorámájában.

Zugligetben már várt minket a buszunk, mellyel programunk utolsó helyszínéhez, a Budakeszi Vadasparkhoz utaztunk, ahol az Európában őshonos, ill. a Kárpát-medencébe betelepült állatokat csodálhattuk meg. Az itt eltöltött időt az állatsimogatás- és etetés és a Makk Kuckó játszótér tette még felejthetetlenebbé.

Rengeteg új élménnyel gazdagodva érkeztünk haza, reméljük, hogy ez az együtt töltött szép nap segít, hogy gördülékenyebben induljon a tanév!

 

                                                                                                               Marticsekné Sápi Csilla

                                                                                                               Nádaskainé Orosz Orsolya

                                                                                                                              tanítók

Submitted by orosz.orsolya on