2017. 06. 24.

A 12.b osztály szóbeli érettségije június 22-24-én zajlott. Érettségi elnökük Szabóné Balla Katalin, a tiszakécskei Móricz Zsigmond Általános Iskola és Gimnázium intézményvezető-helyettese, matematika-fizika szakos pedagógus volt.

A csoportban a legjobb érettségi eredményt Mikulás Hanna Mónika és Gyergyádesz László diákjaink érték el. Szép teljesítményükért Pásztor Lajos-díjban részesültek. Gratulálunk nekik és eredményes vizsgát tett többi diáktársuknak is.

Köszönjük szépen az érettségi elnökének irányítását, Kovács András SchP osztályfőnök úrnak a középiskolai évek alatti áldozatos törődését diákjaival, valamint minden pedagóguskollégának a szakmai felkészítését, tanári munkáját.

A 12.b-s diákok és tanáraik a bizonyítványok kiosztása után, este tartották érettségi bankettjüket a Piarista Iskola diákebédlőjében. Az együttlétet családias hangulat és határtalan öröm, jókedv jellemezte, az éjszakába nyúlóan sokáig tartott a "final party". :-)

***

Végezetül még néhány fontos információ:

  • szeretettel várjuk vissza leérettségizett diákjainkat minden év novemberében az öregdiákjaink számára szervezett rendezvényünkre, a Piarista Vacsorára (idén november 4-én, szombaton este lesz)
  • szintén fontos számon tartani az 5 éves érettségi találkozókat (esetleg már most kijelölni a szervezői csapatot)
  • az elmúlt 10 évben végzett magyarországi piarista diákok számára Budapesten havi rendszerességgel találkozókat szerveznek Piarista Alumni Közösség elnevezéssel; már a legközelebbi találkozóra is lehet menni: 2017. június 25-én várják szeretettel a szervezők közös szentmisére, majd évértékelésre és grillpartira a piarista öregdiákokat; a regisztrált résztvevőket vendégül látják egy 1 adag ételre és 1 pohár borra. Regisztráció és jelentkezés ide kattinva; az esemény frissítései és képek az előző találkozókról a facebook eseményben ide kattintva
  • Kalazancius ösztöndíj-pályázat: FELHÍVÁS a 2017-2018. tanévre a Magyar Piarista Diákszövetség felsőoktatásban tanuló tagjai részére, 1.500.000 Ft keretösszeggel!

Nagy Attila SchP ig.

Submitted by nagy.attila on