2017. 06. 16.

Kedves Diákjaink, Kedves Szülők, Családok!

A múlt hét végén lezárult az intézményünk vezetői tisztségére kiírt pályáztatási folyamat. Ennek eredményeképpen, a Piarista Rend Magyar Tartománya tanácsának június 9-i döntése szerint a 2017/2018-as tanévtől Mikulás Domonkos kollégánkat, intézményünk korábbi igazgatóhelyettesét nevezem ki a kecskeméti Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda igazgatójává.

Tartományunk nevében ezúton is tisztelettel köszönöm rendtársam, Nagy Attila SP igazgató úr vezetői tevékenységét. Meggyőződésünk, hogy kecskeméti intézményünk életének, munkájának általa is formált értékei tovább növekedhetnek.

A 2016/2017-es tanév zárásának feladata és felelőssége az intézmény jelenlegi vezetéséé, a következő hetekben ugyanakkor az új vezető részvételével átadás-átvételi folyamat kezdődik - a közelebbi és távolabbi jövő tervezését pedig már ő és vezetői csapata irányítja.

Ezúton is kérem tisztelettel összefogásukat, támogatásukat intézményünkért, közösségünkért, s egyben hívom is Mindannyiukat, bontakoztassuk tovább együtt a kecskeméti piarista iskolát.

 

Üdvözlettel, Labancz Zsolt tartományfőnök

Submitted by nagy.attila on