2016. 09. 22.

 

Majdnem kétszáz gimnazista diákunk kapcsolódott be élő online-közvetítés segítségével Nick Vujicic budapesti előadásába, melyet a Tüskecsarnokban tartott középiskolás fiataloknak.

Nick Vuicic világhírű tréner és motivációs prédikátor, aki kéz és láb nélkül született. Az iskolai és internetes zaklatás áldozatainak segítése, az együttműködési készség javítása, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakítása - ez a fő missziója Nick Vujicic második magyarországi látogatásának, aki saját példáján keresztül szeretné támogatni a fiatal nemzedéket és megmutatni számukra a nehézségekben rejlő lehetőségeket.

Nick Vujicic szavai: „Nem vagyok szuperhős, küldetésem az, hogy inspiráljam az embereket és erőt adjak nekik. Nekem is, sőt mindegyikünknek szüksége van bátorításra, viszont ehhez az kell, hogy motiváljuk egymást, mindennek ez az alapja. Most egy olyan kampányt indítottunk útjára, melyben azoknak a fiataloknak szeretnénk bátorítást adni, utat mutatni, akik már az iskolában, közösségükben valamilyen formában átélték a kirekesztettség vagy megalázottság érzését, amin már én is keresztülmentem. Szeretném megmutatni számukra, hogyan lehet ebből a helyzetből felállni, hogy lehet a nehézségeket lehetőséggé alakítani. Maradj erős! Ez az üzenetem."

Köszönjük szépen Szabóné Polgár Éva tanárnőnek az élő közvetítés megtekintésével kapcsolatos főszervezői munkáját, továbbá Mokos Istvánnak a technikai előkészítést.

Nagy Attila SchP ig. 

 

Submitted by nagy.attila on