2016. 08. 19.

 

Gólyatáborunk első napja a Kecskeméti Arborétum területén zajlott. Az estét diákjaink egy része a Piarista Kollégiumban töltötte, ahol focizásra, társasjátékra és városnézésre nyílott lehetőség.

A második nap Szikra állomásig vonatoztunk. Tiszaalpár üdülőtelep volt a kiindulópontunk, ahonnét egy reggeli szünet után útra keltünk Tiszaug felé. Láttunk gyönyörű ártéri erdőt, olykor úttalan-utakon, "dzsindzsáson" át haladtunk (még mocsári teknőcöt is láthattunk). A kiadós gyalogtúra után a tiszaugi holtágnál lévő strandon várt ránk az ebéd. Ezt követően fürdőztünk, továbbá kipróbáltuk az iskolai kenukat.

Búcsúzáskor már az új tanév néhány fontos információjáról is szó esett. Ezekről alaposabban az alábbi linkeken lehet tájékozódni: 

A gólyatábor főszervezői a 9-ikes osztályfőnökök voltak: Bukovszki Erika (9.a), Tóth Ágnes (9.b), és Vazul Attila (9.c). Köszönjük szépen odaadó munkájukat, továbbá többi közreműködő pedagógusunk: Juris Renáta, Ábel István, Kovács András SchP, Fehérvári Gábor, Bodza Pál és Csonka Zoltán segítségét.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on