2014. 06. 08.

Kedves Szülők és Diákok!

A 2013/2014-es tanévben indult a két éven át tartó Comenius pályázati együttműködés három piarista iskola: a szlovákiai Privigye, a lengyelországi Elblag és Kecskemét között. A projekt  elnevezése Practice of Freedom, vagyis a szabadság különböző aspektusainak vizsgálata.

A projektben soron következő, lengyelországi mobilitáshoz várjuk azon diákjaink jelentkezését, akik szívesen megismernék Magyarország és Lengyelország közös történelmét, és bebarangolnák Lengyelország északi részét. A programban részt vevő diákok projekt-előkészítő órákon fognak részt venni, ahol számos új ismeretet sajátíthatnak el.

Aki részt vesz az utazáson, egyúttal vállalja, hogy a kecskeméti látogatás során vendégül látja cserediákját. A magyarországi viszontlátogatás következő tanév második félévében, tavasszal kerül megrendezésre.

A programon az általános iskolából 10 diákkal, két gimnazista segítővel vehetünk részt. A projekt nyelve angol, ezért elsősorban angolul tanuló diákjaink jelentkezését várjuk.

Felmerülő költségként csak költőpénzzel kell számolni.

A jelentkezéshez kérjük, a mellékelt nyilatkozatot kitöltve, aláírva 2014. június 20.-ig juttassák el az iskola titkárságára. (Amennyiben többen jelentkeznek, mint ahány szabad hely van, az iskola dönt a jelentkezőkről.)

Kecskemét, 2014. június 6.

Üdvözlettel: Horváth Orsolya 

angoltanár

Csatolmány
Submitted by horvath.orsolya on