2014. 05. 29.

 

Ünnepi vacsorán látta vendégül a Piarista Diákszövetség Kecskeméti Tagozata pedagógusainkat. A közeli pedagógusnap alkalmából a 3.a osztályos diákok Gardáné Kovács Mónika és Bene Brigitta tanítónők vezetésével szívhez szóló műsorral kedveskedtek. Az öregdiákok nevében Laczkó János elnök úr, majd az igazgató köszöntötte a jelenlévőket.

A pedagógus-kitüntetések kapcsán először Fazekas József kollégánknak gratuláltunk, aki nemrég érsekségi Kunszt József-díjat kapott Kalocsán.

Az Ifju Sebestyén-díjat 3 éve alapítottuk iskolánkban a kiemelkedő pedagógusi munka elismerésére. Ezzel a díjjal tüntettük ki idén Mikulásné Ferencz Zsuzsanna és Kovács Zoltánné kollégáinkat. Szeretettel gratulálunk mindnyájuknak. Az átadott díszokleveleken a következő olvasható:

"Ifju Sebestyén piarista atya nehéz időkben, 1951-től 1967-ig igazgatta a Piarista Gimnáziumot. Hálásan emlékezünk rá és piarista elődeinkre, és büszkék vagyunk, hogy ma is folytathatjuk munkásságukat, hűen a kalazanciusi hivatáshoz."

Nagyon örültünk, hogy a megjelent öregdiákok mellett nyugdíjas, GYES-en lévő kollégáinkat is köszönthettünk a pedagógusnapi ünnepi vacsorán. Köszönjük szépen iskolánk konyhai és technikai dolgozóinak a rendezvény előkészítését.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on