2013. 11. 25.

 

Iskolánk Szülői Munkaközössége hetedik alkalommal rendezte meg a Kalazancius-bált. Az est háziasszonya Csabai Lili, a Kecskeméti Kulturális Központ Fesztiválirodájának ügyvezető igazgatója volt, a bál fő szervezői Dr. Bíró Györgyi SZMK elnök, Dr. Urbánné Lehoczki Adrienne és Kovácsné Baráth Eszter SZMK elnökségi tagok voltak.

Előszőr a Kecskemét Táncegyüttes fellépésében gyönyörködhetett a közönség. A táncos mulatsághoz a remek zenéről a hat tagú vajdasági The End Zenekar gondoskodott. A tombolasorsolásban gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A terített asztalra kerülő finomságokat a Piarista Iskola konyhájának köszönhettük.

A bál háziasszonya és főkoordinátorai mellett hálás köszönet illeti mindazokat a szülőket, tanárkollégákat, technikai munkatársakat és diákokat, akik nagylelkűen közreműködtek a bál megszervezésében.

Külön köszönet a Karikás Csárdának, aki büfébevételét teljes egészében felajánlotta iskolánk alapítványának, valamint a Kecskeméti Polgárőrségnek, akik a bál ideje alatt a környék biztonságáról gondoskodtak. 

A rendezvény kapcsán befolyt adományokat idén az alsó, felső tagozatok, valamint a gimnázium taneszközeinek bővítésére fordítjuk (a felsős technika oktatás fejlesztésére, egyéb szemléltető és az oktatás hatékonyságát erősítő eszközök beszerzése). Köszönjük szépen a szülők, osztályközösségek által felajánlott sokféle adományt, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jótékonysági bálját.

Nagy Attila SchP ig.

*   *   *

Az alábbiakban Dr. Bíró György SzMK elnökasszony köszönőlevelét olvashatják. 

Kedves Szülők!

Szeretném megköszönni a hetedik alkalommal megrendezett Kalazancius-bál résztvevőinek, hogy ilyen nagy létszámban jöttek el és érezték át az adakozásnak, jótékonyságnak a fontosságát. Megköszönöm a fáradságos munkáját azoknak, akik a bál szervezésében, a terem díszítésében részt vettek. Külön köszönöm a sok felajánlást, a tombolatárgyakat, a támogatójegy vásárlásokat.

Köszönet illeti az alábbi SZPONZOROKAT, TÁMOGATÓKAT:

  • Aqua Spa Hotel, Cserkeszőlő
  • Attila Virágszalon, Kecskemét
  • Karikás csárda, Bugac
  • Fehértej Kft.
  • Magyarvíz Kft, Lajosmizse
  • Fejedelmi Pékség Március 15. u. boltja
  • Bakos Tibor, Bakota Edit, Kovács Tamás, Kovács Zsolt, Horváth László, Pálinkás László, Sári Zsolt, Telek Gyula és Vellai János családjaikkal jelentős anyagiakkal is hozzájárultak bálunk sikeres lebonyolításához.

Nagy segítséget kaptunk az iskola vezetésétől, diákjainktól és a technikai dolgozóktól, akik a pakolásban vettek részt, a piarista konyha személyzetétől, akik a finom vacsorát készítették el számunkra. 

Köszönettel és szeretettel :                

Dr. Bíró Györgyi SzMK elnök

 

Submitted by nagy.attila on