2013. 08. 02.

 

Július 29- én hétfőn reggel indultunk útnak a Balatonalmádihoz tartozó Káptalanfüredre, ahol egy kis csapattal a szertorna edzőtáborunkat töltötük. A hely különlegessége amellett, hogy a Balaton- felvidéken található, szabadtéri edzőtábor volt, ráadásul a tábor tulajdonosa a kétszeres olimpiai-, többszörös világ- és Európa- bajnok tornászunk, Magyar Zoltán edzője, Vígh László volt, aki sokszor segített az edzések lebonyolításában.

A továbbiakban következzen a teljes program napi lebontásban:

  • Hétfő:  Indulás reggel 7.45-kor Káptalanfüredre, a szállásunk elfoglalása után terepszemle következett, ahol megnéztük a tábor helyszínét. Aludni a közeli ifjúsági táborban volt lehetőségünk. Délután 5 és 7 óra között edzés, majd vacsora után balatoni fürdőzés következett.
  • Kedd - csütörtök: Reegli után kerülőúton futás a tábor helyszínére, majd egy délelőtti és egy délutáni edzés következett. A két edzés között ebéd és strandolás volt a program, legtöbbször közös strandröplabdázással vegyítve.
  • Péntek: Hazautazás napja; délelőtt egy rekreációs jellegű túra a környező hegyekben, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a Balatonra. Ebéd után pakolás, majd hazaindulás. Este 7 órára érkeztünk haza.

Hack Tamás szevezőtanár

 

Submitted by nagy.attila on