2012. 09. 02.

Kedves Diákok, Szülők,

a tanítás 8 óra 10 perckor kezdődik, kérjük, hogy nyolc óráig érkezzetek meg az osztálytermekbe.

Szeptember 3-án, hétfőn az első három óra osztályfőnöki lesz, a további órarendet ott tudjátok meg.

Ebédet azok kapnak, akik azt tavaly megrendelték. Akik ezt nem tették meg, vagy mégis szeretnének, azok szerdától kaphatnak ebédet, ha kedd reggelig visszahozzák a megrendelő lapot. Az osztályfőnökök tudnak ilyen lapot adni, de a honlapról is letölthető a korábbi tanévkezdő információkat tartalmazó hír alján.

Új fejlemények vannak a Piaristák tere és a Czollner tér közti közlekedésről: lehetséges, hogy mégis lesz lehetőség busszal is közlekedni azoknak, akiket reggel a szüleik a Piaristák terére hoznak, vagy délután onnan vinnének el. A következő napokban lesznek ezzel kapcsolatos egyeztetések.

Addig is kapnak kíséretet reggel és délután a diákok, tanárok és szülők segítségével. A kísérés reggel 7:45-kor indul a Piaristák teréről, vissza 16:00-kor a Czollner térről. Az első nap, szeptember 3-án, mivel nincsen tanulószoba, 14 órakor átkísérjük a diákokat (ha az ebédeltetés csúszna, akkor kicsit később).

Hétfőn minden diákkal hazaküldünk egy nyilatkozatot a tanulószobáról. Kérjük, hogy ezt nemleges válasz esetén is keddre küldjék vissza aláírva. A tanulószoba 16 óráig tart, kedd délutántól indul.

Kecskemét, 2012. szeptember 2.

Mikulás Domonkos
igazgatóhelyettes

 

 

Submitted by mikulas.domonkos on