2011. 03. 04.

Versmondó találkozón vettek részt alsós diákjaink, ahol két korcsoportban mutatták meg a gyerekek előadói képességüket. A program meglehetősen népszerűnek bizonyult a diákok körében, alig fértünk el a könyvtárolvasóban a jelenlévők nagy száma miatt.

Zenei ráhangolódással kezdődött az emlékezetes délután, Masir Balázs (4.a) tubán, Garaczi Gergely (4.b) trombitán játszott. A megnyitót Kozicz János igh. mondta. A meghívott vendégek sorából nem maradhatott ki Bozók Ferenc SchP tanár úr sem, aki költő lévén a versek nagy szakértője. Nagyon örültünk, hogy a hallgatóság sorában számos szülőt és kisebb testvért is köszönthettünk.

Szebbnél-szebb verselőadásokat hallhattunk a gyerekektől, akik a találkozó végén mindnyájan emléklapot kaptak, valamint egy kis vendégséget rendeztünk számukra a jól végzett munka örömére. 

A versmondó találkozót Kósáné Stábel Gabriella tanítónő szervezte. A díszletek elrendezésében Szalai Sándor tanár úr segédkezet. Köszönjük nekik, és minden közreműködő pedagóguskollégának a szervezésben nyújtott segítségét. 

Submitted by nagy.attila on