2011. 01. 05.

 

Kedves Szülők!

 

Mint azt Önök is bizonyára tudják, iskolánkat civil szervezetként a Koháry István Alapítvány támogatja abban, hogy a hozzánk járó diákok minél jobb feltételek között tanulhassanak.

Az elmúlt évben az alapítvány a befizetéseket iskolánk működési támogatásra, az épületek karbantartási költségeire, oktatási tevékenységre, szociálisan rászoruló diákok étkezésére és tanulóink jutalmazására fordította.

Ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek a nagylelkű támogatást!

Az idei évben is arra szeretnénk kérni az iskolánkba járó diákok szüleit, hogy lehetőségeihez mérten támogassák az alapítványt. Tisztában vagyunk azzal, hogy szociális helyzetéből fakadóan ezt nem mindenki tudja megtenni. Szeretnénk azonban kérni, hogy akinek lehetősége engedi, támogassa az alapítványt befizetésével abban, hogy továbbra is céljainak megfelelően tudjon működni.

Kérjük Önöket, hogy a korábban kipostázott, illetve e lap aljáról is letölthető nyilatkozatot kitöltve, lezárt borítékban az iskolai titkárságokon vagy az aulában található ládába dobják be 2010. január 14., péntekig. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyilatkozatokon szereplő adatokat bizalmasan kezeljük, azokról kizárólag az igazgató és a gazdasági iroda kap információt!

 

Nagy Attila SchP ig. 

Submitted by nagy.attila on