2010. 11. 14.

Iskolánk Szülői Munkaközössége negyedik alkalommal rendezte meg a Kalazancius-bált. Az est első részében a Hírös TSK versenytáncosai szórakoztatták a közönséget. A fellépők között ott láthattuk iskolánk tanulóit is. A táncbemutató fénypontja nyolcadikos diákjaink bécsi keringője volt, amit Hajagos Kiss Margit tanárnő tanított be számukra két koreográfiában is.

Az SZMK részéről Dr. Bíró Györgyi elnök asszony, az iskola nevében az igazgató köszöntötte a vendégeket. Az est háziasszonya Gömöri Ágnes volt. A műsor és a vacsora után kezdődött a táncos mulatság, amit Szemerey László bűvészbemutatója szakított csak félbe.  Éjfél után nem sokkal zajlott a tombolasorsolás, ahol gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A jókedvről az Edu-Show Zenekar gondoskodott. A terített asztalra kerülő finomságokat a Piarista Iskola konyhájának köszönhettük.

Külön köszönet illeti a bál főkoordinátorát, Rimár Zsuzsanna pedagóguskollégát, továbbá minden szülőt, tanárkollégát és technikai munkatársat, aki közreműködött a bál megszervezésében.

A rendezvény kapcsán befolyt 500.000 Ft-ból az általános iskola alsó tagozatának tantermi bútorzatát tervezzük lecserélni, felújítani. Köszönjük szépen a sokféle felajánlott adományt, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jótékonysági bálját.

Jövőre is visszavárjuk Önöket.

Nagy Attila SchP ig.

Submitted by nagy.attila on