2009. 11. 15.

November 14-én este iskolánk Szülői Munkaközössége harmadjára rendezte meg a Kalazancius-bált. Az est elején féltucatnyi táncos csoport káprázatos fellépése szórakoztatta a közönséget. Ezek közül szívünknek minden bizonnyal a legkedvesebb nyolcadikos diákjaink keringője volt, amit Hajagos Kiss Margit tanárnő tanított be számukra. 

Az SZMK részéről Dr. Bíró Györgyi elnök, az iskola nevében az igazgató köszöntötte a vendégeket. Az est háziasszonya  Gömöri Ágnes volt. A műsor és a vacsora után kezdődött a táncos mulatság, amit a tombolasorsolás szakított csak félbe éjfél környékén. A jókedvről a Horizont Party Zenekar gondoskodott. A terített asztalon lévő finomságokat a Piarista Rendház konyhájának köszönhettük.

Külön köszönet illeti a bál főszervezőjét, Rimár Zsuzsanna pedagóguskollégát, valamint a szülőkből, tanárkollégákból és iskolánk technikai dolgozóiból álló segítőket.

A rendezvény bevételeit az iskola udvarának befejezésére tervezzük fordítani. Köszönjük szépen szponzoraink támogatását, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jótékonysági bálját.

Jövőre is visszavárjuk Önöket.

Nagy Attila SchP ig.

Submitted by nagy.attila on