2016. 01. 16.

 

Titokzatos utazásra vártuk péntek délután a jövőre iskolába készülő gyerekeket és családjukat a Piarista Öveges Természettudományos Laborba.

A titkok kapujának kitárása után a varázslatokkal teli úton leendő elsős tanítóink, Szabóné Adorján Erika, Mikulás Gáborné Kati, Marticsekné Sápi Csilla, Nádaskainé Orosz Orsolya, Illésné Pozsár Edina, Kurucz Anett és a labor tanárai, Lévai Zita, Iványosi- Szabó Andrea, Mikulásné Ferencz Zsuzsanna, valamint az ő munkatársaik, gimnazista diákok vezették a családokat.

A remek hangulatú délutánon az igazi varázslást maguk a gyerekek végezték: elkápráztattak bennünket lelkesedésükkel, őszinte örömükkel, sugárzó arcukkal. Kinyitották a tavirózsák szirmait anélkül, hogy hozzáértek volna, tintabuborékokkal festették meg az olajos vizet, tej-tűzijátékot készítettek, de talán a legnagyobb öröm a kitörő vulkánt köszöntötte.

Programunk végén a leendő kisdiákok ajándékokkal távoztak.

Köszönetet mondunk a részt vevő családoknak és ezúton várunk sok-sok érdeklődőt február 9-én 8 órától iskolánkba, ahol az osztálytermeink ajtaját nyitjuk ki nyílt napunkon. Az 1-3. óra megtekintése után kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség pedagógusainkkal a díszteremben.

Némethné Lintner Tünde alsós tagozatvezető

 

Submitted by nagy.attila on