2016. 06. 02.

 

Az Oktatási Hivatal által támogatott versenyek megyei fordulóin 1-3. helyezést elért tanulók és felkészítő tanáraik számára idén első alkalommal hagyományteremtő díjátadó ünnepséget szervezett az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja. Iskolánkból két diák kapott meghívót. Czaczarda Zsolt (9.c) I. helyezést, Benkovics Márton (9.c) III. helyezést ért el a Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi Versenyen I. kategóriában. Felkészítő tanáruk Kiss Ildikó.

A díjátadó mottója a következő volt: „A tehetség adomány. Meghatározása valószínűleg annyira bonyolult, hogy az egyszerűség kedvéért csak azt mondjuk, Isten adta." (Bráda Tibor)

A díjak átadása előtt a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak ünnepi műsort. A díjátadót megnyitotta Hadházi Ilona az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központjának főosztályvezetője. Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere és a Kecskeméti Tehetségsegítő Tanács elnöke mondta a köszöntőt.

 

Submitted by nagy.attila on