2020. 08. 29.

Kedves Szülők, Kedves Felsős Diákok!

Szeretettel köszöntök mindenkit a 2020-2021. tanév kezdetén. A tanév indulásával kapcsolatban az alábbi információkat szeretném megosztani a felső tagozatosokkal:

Az első tanítási nap időbeosztása:

Érkezés az iskolába 7:45-ig. A tanulók a tantermükbe menjenek, ahol az első órát minden osztál yaz osztályfőnökével tölti.

Az 5-6. évfolyam a 2. órában, a 7-8. évfolyam a 3. órában vesz részt a tanévnyitó Veni Sancte szentmisén (a Szent Erzsébet templomban), ezért kérjük, hogy ünneplőben jöjjenek iskolába.

Tankönyvosztás:

A tankönyveket az első napon kapják meg a tanulók. 

Kérjük, hogy íróeszközt, jegyzetfüzetet, órarendet is hozzanak magukkal, és a táskájukban az összes tavalyi tankönyvüket, melyeket le kell adni.

Ebéd:

12-13 óra között ebédelhetnek azok, akik a nyár folyamán leadták az erre a tanévre vonatkozó étkezési igénylést. (Rendelést módosítani a titkárságon lehet.) Mindenki új ebédkártyát kap, melyhez 1000 Ft-ot az első nap, kérjük, hozzon magával!

Délutáni felügyelet:

Délutáni felügyeletet ezen a napon csak azon diákok számára szervezünk, akiknek szülei erre vonatkozó igényüket - írásban vagy telefonon - előre jelzik. Azok a tanulók, akiknek nem kértek ügyeletet, az utolsó óra, illetve ebéd után hazamehetnek. 13 óra után felügyelet nélkül diák nem tartózkodhat az iskola területén!

Első hét:

Szeptember 2-án, szerdán megkezdődik az órarend szerinti tanítás. Kérjük a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a tanulószobával, tömegsporttal, illetve a választható szakkörökkel kapcsolatos információkat és tennivalókat, hogy ezek a foglalkozások mielőbb és minél szervezettebben beindulhassanak. A további részletekről az osztályfőnökök e-mailben küldenek tájékoztatást.

Járványügyi intézkedések:

Kérjük, hogy az orr és száj eltakarására alkalmas maszkot minden tanuló és az iskolába ügyintézés céljából belépő szülők is hozzanak magukkal. A tanulók számára a maszk viselése a közösségi terekben kötelező. A fertőzésveszély elleni védekezéssel kapcsolatos további szabályokról az osztályfőnökök adnak tájékoztatást.

Szakál Ferenc Pál intézményegység-vezető

Submitted by szakal.ferenc on