2017. 03. 23.

 

A Szent László Évhez kapcsolódik egy sokrétű pályázati projekt, amibe alsós SNI-s diákjaink is bekapcsolódtak. Ez alkalommal korabeli étkek elkészítésével és elfogyasztásával elevenítették fel lovagkirályunk korát, a 11. századot. Az amerikai kontinensről később Európába kerülő finomságok (paradicsom, paprika, burgonya, nádcukor...) tudatos mellőzésével is ízletes falatok kerültek a fejlesztő szoba szépen megterített asztalára:

  • mézes gyümölcs-saláta
  • grillezett hús, szalonna, hagyma, gomba
  • szomjoltó forrásvíz.
A finom étkek mellett remek volt a hangulat is: a lakoma végére a résztvevők széles jókedvükben  dalra fakadtak. 

Köszönjük szépen Vida-Szűcs Emesének és Fodor Gábornak a rendezvény megszervezését. 

Nagy Attila SchP ig. 

 

Submitted by nagy.attila on