Az előző évek gyakorlatának megfelelően Úgyihegyen tartottuk meg a tábort, amelynek elsődleges célja az volt, hogy részben néhány alapreceptet, ugyanakkor néhány különlegességet is közösen elkészítve a diákok a főzés néhány alapvető fogását elsajátíthassák. Természetesen eközben a közös társasjáték, futball is szerepet kapott a tábor idején.
Idén is több ételt az erdélyi konyha sajátosságaiból (tárkonyos krumplileves, erdélyi csorba) válogattam, de a menüsorban a főékezések igen változatos műfaja is szerepelt: Csirke narancsos mártásban, baconbe göngyölt virsli mézes-majonézes salátával, tonhalkrém, csirkepörkölt káposztás almával, dalmát szelet fűszeres mézes almával és krumplipürével, desszertként citromos szörbet száraz pezsgővel szerepelt.
Az ebédekre több tanárkolléga is meglátogatott bennünket.
Galaczi Tibor SchP