2011. 08. 13.

Az előző évek gyakorlatának megfelelően Úgyihegyen tartottuk meg a tábort, amelynek elsődleges célja az volt, hogy részben néhány alapreceptet, ugyanakkor néhány különlegességet is közösen elkészítve a diákok a főzés néhány alapvető fogását elsajátíthassák. Természetesen eközben a közös társasjáték, futball is szerepet kapott a tábor idején.

Idén is több ételt az erdélyi konyha sajátosságaiból (tárkonyos krumplileves, erdélyi csorba) válogattam, de a menüsorban a főékezések igen változatos műfaja is szerepelt: Csirke narancsos mártásban, baconbe göngyölt virsli mézes-majonézes salátával, tonhalkrém, csirkepörkölt káposztás almával, dalmát szelet fűszeres mézes almával és krumplipürével, desszertként citromos szörbet száraz pezsgővel szerepelt. 

Az ebédekre több tanárkolléga is meglátogatott bennünket. 

Galaczi Tibor SchP

Submitted by nagy.attila on