2019. 05. 27.

Május 24-én tartottuk a Menő Menzák pályázat keretén belül az idei sportnapunkat.

Az eredeti tervek szerint az egész rendezvény a Szabadidőparkban került volna megrendezésre, de a kedvezőtlen időjárás miatt ezen reggel a helyszínen sajnos változtatnunk kellett. 

Reggel fél 9-kor kezdődött a rendezvény, ekkor az 5-6. osztályosok hirtelen szerveződött programként "túrával" indították a napot, és besétáltak a Czollner térre az iskolába, ahol aztán három helyszínen folytatódott a program: az 5.-eseknek a buborékfocival a tornateremben, a 6.-os fiúknak dzsúdóval az új kis tornateremben, a 6.-os lányoknak pedig jógázással a Kalazanci teremben. Az egyes helyszíneken óránkénti váltással cseréltek a csoportok.

Közben a 7-8. évfolyamosok maradtak a Szabadidőparkban, ahol tájfutással, zumbával, métával és kötélhúzással próbálkoztak. Ezt követően ők is "betúráztak" az iskolába, és ők is kipróbálhatták a buborékfocit, a dzsúdót és a jógát, az 5-6.-osok pedig a kinti röplabdapályán zumbázhattak. Ez utóbbi programelem - a jó zenének és a karizmatikus foglalkozásvezetőnek köszönhetően - hatalmas "bulivá" nőtte ki magát, melyhez még az ovisok is csatlakoztak.

Köszönjük szépen a színvonalas foglakozásokat: Nagysolymosi Tibornak és csapatának a dzsúdóbemutatót, Berényi Zsuzsának és Velkeyné Etkének a jógát, Joel Katznak a nagyon jó hangulatú zumbát, Hajnal Zsoltnak és csapatának a tájfutást, valamint a Futballon Kft. munkatársainak a buborékfocit.

Végül, de nem utolsósorban külön köszönet minden - a programban segédkező - kollégánknak a hirtelen megváltozott helyzethez, programhoz való rugalmas, segítőkész hozzáállásukért!

Halasi Bernadett, Erdős Anita szervezők  

Submitted by erdos.anita on