2022. 06. 07.

Idén végre sikerült megszervezni és lebonyolítani a sportnapot. Ebben az évben a kedvező időjárásnak köszönhetően a Benkő Zoltán Szabadidőpark adott otthont a rendezvénynek. 

Reggel 8.10 -kor indult a program egy közös eligazítással, majd ezt követően 4 állomáson töltöttek el egy- egy órát az évfolyamok. Idén rendhagyó módon az egy évfolyamon tanuló 3 , illetve két osztály együtt "mozgott", nem titkolt céllal, mélyítve ezzel  az osztályok közötti kooperációt.

Az első állomás a homokos sportpályákon volt. Itt lehetett strandfocizni, strandkézilabdázni, strandröplabdázni, illetve a kosárlabdapályán kosárlabdázni. Köszönet az itt segédkező, két, volt diákunknak. 

A második állomás a domb tetején kapott helyet. Ez volt az "relaxációs állomás", itt lehetett pléden fekve relaxálni, meditálni megfelelő zenei aláfestéssel, valamint akinek ehhez nem volt kedve , ők kötélhúzással múlathatták az időt, csökkenthették felesleges energiáikat.

A harmadik állomásra a dombról lesétálva lehetett eljutni. Ennél az állomásnál a Hírös Endurance Kerékpáros és Triatlon Sport Club Sportegyesület szakemberei vezették be tanulóinkat a lézeres futó célbalövés rejtelmeibe speciális lézer fegyver segítségével és a kerékpáros akadálypálya használatába.

A negyedik állomáson pedig a streetworkout pályán lehetett erőállóképességet fejleszteni, részegszemüveggel akadálypályán végighaladni, dartsozni, valamint teniszlabdával célbadobni.

Fél 1- re végeztek az évfolyamok az állomásokon történő feladatok végrehajtásával. Ekkor újra közösen sorakoztak, kihirdettüük a házi teremlabdarúgó eredményét. Majd a sportnap lezárásakor meglepetésképpen minden tanuló kapott egy- egy jégkrémet.

Köszönet minden kollégának - az "állomásfőnököknek" , illetve a kísérő osztályfőnöknek a segítségért, hogy ez a program, két év kihagyás után végre újra meg tudott valósulni!

 

Halasi Bernadett

Erdős Anita

szervezők

 

Submitted by erdos.anita on