2013. 05. 30.

 

Ünnepi vacsorán látta vendégül a Piarista Diákszövetség Kecskeméti Tagozata pedagógusainkat.

A közeli pedagógusnap alkalmából alsó tagozatos diákjaink verses, zenés műsorral kedveskedtek pedagógusainknak. A gyerekek kedves műsora után az öregdiákok nevében Laczkó János elnök úr, majd az igazgató köszöntötte a jelenlévőket pedagógusnap alkalmából.

Az Ifju Sebestyén-díjat 2 éve alapítottuk iskolánkban a kiemelkedő pedagógusi munka elismerésére. Ezzel a díjjal tüntettük ki idén Kallai Zoltánné, Farkashalmi Erzsébet, Benkő Mária és Fazekas József kollégáinkat. Szeretettel gratulálunk mindnyájuknak. Az átadott díszokleveleken a következő olvasható:

"Ifju Sebestyén piarista atya nehéz időkben, 1951-től 1967-ig igazgatta a Piarista Gimnáziumot. Hálásan emlékezünk rá és piarista elődeinkre, és büszkék vagyunk, hogy ma is folytathatjuk munkásságukat, hűen a kalazanciusi hivatáshoz."

A pedagógus díjak átadása után egy-egy virágcsokorral köszöntük meg Dr. Bíró Györgyi SzMK elnöknek és Dr. Urbánné Lehoczki Adrienne SzMK alelnöknek a Kerti Ünnepély rendezvényének főszervezői munkáját. 

Nagyon örültünk, hogy a megjelent öregdiákok mellett nyugdíjas, GYES-en lévő kollégáinkat valamint a Szülői Munkaközösség elnökségi tagjait is köszönthettünk a pedagógusnapi  ünnepi vacsorán.

Nagy Attila SchP ig.
Submitted by nagy.attila on