2013. 12. 08.

 

Kecskeméten 2014. őszén megnyitja kapuit a Piarista Óvoda. A készülődés jegyében hirdettük meg az érdeklődő szülőknek és gyermekeiknek "óvodanyitogató" rendezvényünket, melynek helyszíne, a Piarista Iskola könyvtárolvasója, színültig megtelt vendégekkel. 

Az óvodás kisgyermekeket az előkészített játékos foglalkozások szinte teljesen lekötötték. Szüleiket az iskolai vezetőség (Nagy Attila SchP ig., Mikulás Domonkos igh.) illetve az Piarista Óvoda indulását előkészítő óvodapedagógusi team tagjai (Horváth Andrea, Dr. Urbánné Lehoczki Adrienne, Glajné Hodoniczki Anikó) tájékoztatták a legfontosabb tudnivalókról, a legfrissebb információkról. 

Vidám hangulatú együttlétünk az advent jegyében telt: meggyújtottuk a koszorú második gyertyáját.  A jelenlévő gyerekek bátorságának és Andrea néni kedves lelkesítésének eredményképp még táncos foglalkozásra is sor kerülhetett.

Köszönjük szépen munkatársainknak, Horváth Andrea, Dr. Urbánné Lehoczki Adrienne, Glajné Hodoniczki Anikó óvónőknek, valamint Kovács Zoltánné és Csonka Zoltánné alsós pedagógusainknak az óvodanyitogató rendezvény megszervezését, kedves vendégeinknek pedig, hogy elfogadták meghívásunkat. 

2014 február elején ismét szervezünk egy FARSANGI ÓVODANYITOGATÓ RENDEZVÉNYT, amire majd szintén szeretettel várjuk az érdeklődőket. 

A Piarista Óvoda indulásával kapcsolatban további hírek, információk az alábbi linkekre kattintva találhatóak: 

Nagy Attila SchP ig. 

 

 

Submitted by nagy.attila on