2022. 02. 11.

 

 

Kedves Szülők!

A beiratkozás a központilag kiírt időpontban történik, melyről a híradásokból, városunk honlapján és természetesen óvodánk oldalán tájékozódhatnak.  A jelentkezés feltétele, hogy a gyermek 2021. augusztus 31-ig betöltse a 3 éves kort.

Honlapunk képes krónikján keresztül bepillantást nyerhetnek óvodánk életébe, mindennapjaiba. A bemutatkozásnál megismerhetik pedagógusainkat, az iroda menüpontban a szabályzatoknál Pedagógiai Programunkat  és Házirendünket (a közös intézményi dokumentum végén található) .

Amennyiben szívesen választanák óvodánkat gyermeküknek, kérjük töltsék ki ezt a szándéknyilatkozatot.

 Ha szeretne e-mailben tájékoztatást kapni a beiratkozásról, annak időpontjáról, akkor ide kattintva feliratkozhat hírlevelünkre.

(Az előzetes szándéknyilatkozat egyrészt tájékoztatás az óvodának a beiratkozási szándékról, melynek révén már most tudunk foglalkozni a következő nevelési év előkészítésével, másrészt lehetőség a szülő számára, hogy az óvodával már a beiratkozás előtt kapcsolatba kerüljön, és naprakész, hiteles információkhoz jusson. A szándéknyilatkozat beadása nem jelent elköteleződést a szülők részéről.)

 

Kérdéseikkel keressenek bátran az alábbi elérhetőségeken! 

 

Tisztelettel:

dr. Urbánné Lehoczki Adrienne

óvodavezető

 

Elérhetőségek:

Piarista Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda

 6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.

Telefon: 06/30- 239-38-08, 06/76-416-418

Email: ovoda@kecskemet.piarista.hu

Submitted by lehoczki.adrienne on