2018. 04. 20.

Április 20-án Szegeden rendezték a frizbi diákolimpia országos elődöntőjét, ahonnét kiváló játékkal továbbjutottunk az országos döntőbe.

Csapatunk - s jómagam is - még csak most ismerkedünk ezzel a számunkra új játékkal. Két hónapja próbálgatjuk elsajátítani a játék csínját-bínját, tehát nagy rutinról, tapasztalatról, taktikai megoldásokról nem tudok (még) beszámolni, de az eredmény arra enged következteni, hogy jó úton haladunk.

A mérkőzést nehezítette, hogy mi csak teremben tudtunk  gyakorolni, holott ez szabadtéri sportág, és az elődöntőt is természetesen szabadtéren rendezték. Meg is gyűlt a bajunk a szokottál erősebb széllel, ám a csapat a remek összjátéknak köszönhetően felülemelkedett ezen a problémán.

Kellemes meglepetés volt a szegedi piárosok csapatával is találkozni. Igaz, velük sajnos nem játszottunk, mert ők gimnazista csapattal érkeztek, de ennek ellenére örömmel üdvözöltük egymást.

Csapatunk tagjai: Kalocsa Zoltán

                            Árvai Tímea

                            Somi Imre

                            Hegedűs Ramóna

                            Francia Csanád

                            Csekő Rita

                            Godó Máté

                            Sárai-Szabó Vivien

Az országos döntőre május 18-án Budapesten kerül sor, igyekszünk minél sikeresebben helytállni.

S végül szeretném megköszönni a szállításban, utaztásban nyújtott szülői segítséget, mely ha közvetve is, de biztosan hozzájárult csapatunk sikeréhez.

Erdős Anita testnevelő                        

 

Submitted by erdos.anita on