2012. 12. 13.

 

Az elmúlt héten egy német adományozó szervezet jóvoltából iskolánk számos termében lecseréltük a székeket, asztalokat. Immár minden osztályban ergonomikus székeken ülhetnek diákjaink, és a padokat is majdnem mindenhol sikerült lecserélnünk mind a Czollner téren, mind a Piaristák terén. A pakolásban az iskola technikai személyzete és a diákok segítettek.

Érkeztek új fehér táblák és projektorok is, így már az összes osztályteremben adottak lesznek a feltételek informatikai eszközök órai alkalmazására. A táblák és projektorok beszerelésére a következő hetekben kerül sor.

Ezzel véget ért az iskolaegyesüléshez kapcsolódó felújítás és átalakítás mostani szakasza. Most már elmondhatjuk, hogy az oktatás tárgyi feltételei az új körülmények közt is ugyanolyan jók, sőt több vonatkozásban jobbak, mint az elmúlt évben. Az iskola minden termében rendelkezésre állnak korszerű eszközök és vezetékes internet. A legfontosabb bútorok is korszerűek, egészségesek. Nincs különbség az újonnan hozzánk került és a régebbi osztályok felszereltsége között.

Köszönjük támogatóinknak a fejlesztések lehetővé tételét.

Mikulás Domonkos igh.

 

Submitted by mikulas.domonkos on