2019. 12. 08.

Lelki napunk témája a KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK volt.

„Ki milyen ajándékot kapott úgy szolgáljatok azzal egymásnak! 1.Péter4:10

Ajándék az életünk, hiszen Ő a saját képére és hasonlatosságára teremtett minket. A bűn ugyan elhomályosította ezt a képet, de Jézusban önmagát ajándékozta nekünk és a megváltás által egy új élet lehetőségét. További segítségképpen személyes ajándékokkal, különleges képességekkel is megajándékozott minket, hogy szolgáljuk Őt és embertársainkat.

Hisszük-e, hogy megajándékozottak vagyunk? Ismerjük-e különleges képességeinket? Észrevesszük-e, hogy kinek és hogyan továbbíthatjuk Isten szeretetét?

Ezeket a kérdéseket segített megválaszolni Max Lucado: Különleges ajándék című történetének meghallgatása és feldolgozása, valamint a Pillangó, ha lehetnék kezdetű dalhoz írt mese eljátszása az elkészített síkbábokkal.

A délelőtt első része osztálykeretek között zajlott, majd az egész alsó tagozat átvonult a Piarista templomba. A csendes félhomályban gitáros énekekkel, adventi történetek felolvasásával zártuk a napot.

Áldott adventi felkészülést, elcsendesedést, őszinte ajándékozni tudó lelkületet és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Lelki csapat

Submitted by csujane.julianna on