2014. 01. 10.

 

Kedves Felvételiző Diákok!

2014. január 18-án, szombaton 10 órától tartjuk a 8. osztályos diákok központi írásbeli felvételi vizsgáját. Minden tanulónak, akinek a jelentkezési lapját megkaptuk, sms-ben küldtünk értesítést, kivéve a Piarista Általános Iskola tanulóinak, akiknek a jelentkezését csoportosan emailben igazoltuk vissza az osztályfőnökök felé. Ha valaki nem kapott ilyen üzenetet, mielőbb hívja fel az iskolatitkárságot a 76/ 506-912-es számon.

Kérjük, hogy a jelentkezők a vizsga napján 9 óra 15 percre érkezzenek meg a gimnáziumba. Az aulában lévő hirdetőtáblán keressék meg, melyik terembe lettek beosztva. A vizsgák a II. emeleti tantermekben kerülnek lebonyolításra. Ez alól az SNI-s, BTM-es diákok jelentenek kivételt, akik a földszinten, az iskolai könyvtár olvasótermében fogják írni a dolgozatot.

A vizsga előtt a diákoknak személyazonosságukat igazolniuk kell, ezért személyi igazolványt vagy útlevelet (esetleg diákigazolványt) hozzanak magukkal.

A magyar felvételihez semmilyen segédeszköz nem használható, matematikából körző, vonalzó, szögmérő lehet a vizsgázóknál.

Sikeres vizsgát kívánunk mindenkinek!

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by suba.adrienne on