2022. 02. 02.

Januárban a sütős-főzős programokat kínáltunk a diákjainknak, de a hagymás krumpli és a tésztaételek nem vonzottak elég érdeklődőt, így végül a választék a szendvicskészítésre és muffinsütésre zsugorodott. Az idén bevezetett rend szerint a hét minden napján tartottunk egy-egy programot, amire a diákok annak megfelelően jelentkezhettek, hogy az egyéb kötelezettségeik mellett mikor van a legtöbb szabadidejük. A járvány miatt az elékszült ételek zsűrizésénél a kóstolgatás most kimaradt, de a produktumok külső megjelenése alapján így is tudtunk győzteseket hirdetni. A legszebb szendvicseket a következő csapatok készítették:

El-Assaf Terézia, Bak Dorottya és Szeghő Balázs

Pádár Emma és Kernya Rebeka

Farkas Bálint és Harmath Zsombor

Ábel István kollégiumvezető

Submitted by abel.istvan on