2015. 01. 27.

 

Kis piarista teadélután 2015.

Harmadik alkalommal szervezte meg a felsős DÖK a kis piarista teadélutánt. A piarista öregdiák vacsorához hasonlóan, mi is meghívtuk az intézményünkben tanult diákokat. Ez alkalommal azokat szólítottuk meg, akik jelenleg is munkakapcsolatban állnak a jó öreg alma materrel. Így találkoztunk január 22-én, délután iskolánk igazgatójával, Nagy Attilával, tagintézményünk vezetőjével, Mikulás Domonkossal, Jusztin Ferenc műszaki vezetővel és Somodi László szülővel.  Az ifjú piaristák közül vendégeink voltak: Bodnár Gábor technikus, Ács József, Farkas Richárd és Szabó Géza 12. b osztályos diákok.

Az együtt töltött másfél óra hangulatát mindvégig a meghittség és a jókedv jellemezte. Már a bevezető játék megteremtette a családias légkört, a DIGI mobil képösszeállítása, mely a két korábbi teadélután eseményeit elevenítette fel, tovább erősítette a közös emlékeket.  A csoportoknak feladott kérdések és válaszok meggyőztek bennünket arról, hogy a diákélet

szépségei és nehézségei nem ismernek  „korhatárokat".

A hatodikos lányok az általuk készített könyvjelzővel köszönték meg a vendégek megtisztelő részvételét, Szeleczkiné Marozsi Edina, DÖK- vezető tanár pedig a program befejező beszélgetéséhez szolgáltatta a finom falatokat. A teadélután zárásakor azzal a nagyszerű érzéssel búcsúztunk el egymástól:

büszkék vagyunk arra, hogy a 300 éves Piarista Iskola diákjai, tanárai lehetünk.

Farkashalmi Erzsébet

 

Submitted by marozsi.edina on