2024. 02. 04.

2024. január 16-18-ig a Szilády Kupán vett részt a gimnázium futsal csapata. A csapatunk két vereséggel kezdett a házigazda Szilády Gimnázium és a kiskőrösi Wattay ellen. A folytatás azonban jobban sikerült. Nagyarányú győzelmekkel sikerült az 5. helyre felküzdenünk magunkat.

A csapat tagjai voltak:

Andristyák Máté

Geiger Ábel

Győri Ágoston

Kovács Milán

Móczó Marcell

Molnár András

Solymosi Áron

Somodi László

Tarnóczy László

2024. február 2-4-ig az 50., jubileumi II. Rákóczi Kupán vettünk részt. Az országban egyedülállóan ötven évet megélt középiskolai nemzetközi labdarugó tornát 12 csapat részvételével rendezték meg. Csapatunk a csoportselejtezőben csak a II. Rákóczi Katolikus Gimnázium csapatától kapott ki! Velük pontazonosan a 2. helyen végezve elődöntőt játszhattunk a Szilády Gimnázium csapata ellen a legjobb négy közzé jutásért. A mérkőzést megnyerve nemcsak visszavághattunk a Szilády Kupán elszenvedett vereségért, hanem 8 évnyi küzdelem után finálét játszhattunk vasárnap! Sajnos a elődöntő mérkőzés vége előtt 10 másodperccel kapott góllal kikaptunk a Constantinum Gimnáziumtól. A bronzmérkőzést a Sepsiszentgyörgy csapata ellen játszottuk. A csoportselejtezőben még 4:2 – re csapatunk bizonyult jobbnak, a bronzmeccset sajnos 3:1-re elveszítettük. Az eredménynek így is örülünk, mert a közönség szimpátiáját is sikerült elnyernünk a látványos játékunkkal!

A II. Rákóczi Kupát az jubileum alkalmával Dr. Bábel Balázs kalocsa- kecskeméti érsek úr nyitotta meg, valamint a gála mérkőzésre eljött a Ferencváros „öregfiúk” csapata is.

A csapat tagjai voltak:

Domián Balázs

Farkas Bendegúz

Geiger Ábel

Katona Olivér

Kovács András

Kovács Martin

Móczó Marcell

Solymosi Áron

Tarnóczy László

Végh Zalán

Edző: Vazul Attila

Submitted by vazul.attila on