2012. 03. 04.

Kiemelkedően szerepeltek iskolánk diákjai a kecskeméti esperesi kerület hittanversenyén, melynek a Szentcsalád Plébánia adott helyet. Két csapatunk és egy egyéni versenyzőnk is továbbjutott a megyei döntőbe, mely Kecelen lesz április 14-én, szombaton.

A Piarista Plébánia képviseletében a 9-12. évfolyamosok csapatversenyében első helyen végzett a Kalazancius csapat. Tagjai: Balogh Bálint Botond (10.a), Vámos Tibor (10.a), Halmai Tamás (9.a). Felkészítő tanáruk Nagy Attila SchP volt. 

Szintén piarista színekben, a 7-8. osztályos korcsoportban az első helyen végzett a "Vízen Járók" csapata. Tagjai: Hajma Ágnes (7.a), Nyírő Marietta (7.a) és Kutas Domonkos (7.a). Felkészítő tanáruk Bozók Ferenc SchP volt. 

Egyéni kategóriában az 5-6. osztályos korcsoportban első helyen végzett Mihálykó Kristóf (6.a), második helyen Kégl Csaba (5.a). Felkészítő tanáraik Fehérvári Gábor és Bodza Pál tanár urak voltak. 

Az 5-6. osztályos korcsoportban 8. helyezést ért el a "Menydörgés Fiai" csoport. Tagjai: Horváth Máté (6.b) és Dakó Dorka (6.b). Felkészítő tanáruk Bozók Ferenc SchP volt.

Gratulálunk diákjainknak a szép eredményekhez, köszönjük felkészítő tanáraiknak valamint a verseny főszervezőjének, Menyhárt Sándor atyának a munkáját.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on