2009. 05. 23.

Idén is megszervezte iskolánk a Piarista Kerti Ünnepélyt, mely már több mint 10 éves múltjával komoly hagyományokra tekint vissza.

Az osztályok sátrakat állítottak, ahol a lelkes kis kofák saját kézzel készített portékáikat, süteményeiket kínálták fel megvételre, valamint elmés játékaikat mutatták be az érdeklődőknek.

A színes forgatagban rengeteg program szórakoztatta vendégeinket: felnőtt és gyermek néptáncosok, moderntánc-együttesek, szólótáncosok, RAP-elők és birkózók bemutatóinak örvendhetett a közönség.

A tombolán az osztályok által összegyűjtött több mint 100 ajándéktárgyat sorsoltuk ki.  

A színes forgatagban "dísz-térkő jegyet" is árultunk, elkezdve az iskolaudvar felújítására való gyűjtési akciónk kampányát. Reményeink szerint 1-2 éven belül teljesen felújított iskolaudvaron szervezhetjük meg újra a Kerti Ünnepélyünket és sok-sok más iskolai és városi programot.

Hálás köszönet a program fő szervezőjének, Szabóné Adorján Erikának, valamint fő segítőiknek: Rimár Zsuzsannának, Jusztin Ferencnek, valamint Szekér Ferencnek és Szabó Gellértnek, akik évek óta besegítenek a szervezési munkálatokba. Köszönet diákjaink szüleinek és a Szülői Munkaközösségnek is, az iskola technikai dolgozóinak és nem utolsósorban a sok-sok szorgos és serénykedő diáknak, akiknek a segítsége szintén létfontosságú volt a grandiózus program megvalósításában.

Nagy Attila SchP ig.
Submitted by nagy.attila on