2014. 11. 24.

 

Iskolánk szülői munkaközössége nyolcadik alkalommal rendezte meg a Kalazancius-bált. A rendezvény fővédnöke Lévai Jánosné Kecskemét Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, háziasszonya Csabai Lili, a Kecskeméti Kulturális Központ Fesztiválirodájának ügyvezető igazgatója volt, a bál szervezői pedig az SzMK tagjai Dr. Bíró Györgyi SZMK elnök vezetésével. A Czollner téri sportcsarnokban, a 300. jubileum jegyében szervezett bálnak kb. 300 résztvevője volt.

A rendezvény köszöntőkkel kezdődött, majd a Kecskemét Táncegyüttes fellépésében gyönyörködhetett a közönség. A táncosok közül többen iskolánk öregdiákjai voltak. A báli mulatsághoz a remek zenéről az öttagú marosvásárhelyi ALEX Music Együttes gondoskodott. A tombolasorsolásban gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A terített asztalra kerülő finomságokat a Piarista Iskola konyhájának köszönhettük. Külön meglepetése volt a vacsorának a 300. születésnapi torta, melyet Dr. Bíró Györgyi SzMK elnök és az iskolaigazgató együtt szeleteltek fel. 

A bál fővédnöke, háziasszonya és főkoordinátorai mellett hálás köszönet illeti mindazokat a szülőket, tanárkollégákat, technikai munkatársakat és diákokat, akik nagylelkűen közreműködtek a bál megszervezésében. Köszönet a Karikás Csárdának, aki megszervezte a báli büfét, valamint a Kecskeméti Polgárőrségnek, akik a rendezvény ideje alatt a környék biztonságáról gondoskodtak.

A rendezvény kapcsán befolyt adományokat idén a tagozatok (óvoda, ált. iskola alsó és felső, valamint gimnázium) tanulást segítő eszközeinek fejlesztésére és bővítésére használjuk fel. Köszönjük szépen a szülők, osztályközösségek által felajánlott sokféle adományt, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jubileumi jótékonysági bálját.

Nagy Attila SchP ig.

*   *   *

 

Az alábbiakban Dr. Bíró György SzMK elnökasszony köszönőlevelét olvashatják. 

Kedves Szülők!

Szeretném megköszönni a nyolcadik alkalommal megrendezett Kalazancius-bál résztvevőinek, hogy ilyen nagy létszámban eljöttek és érezték át az adakozásnak, jótékonyságnak a fontosságát. Megköszönöm a fáradságos munkáját azoknak, akik a bál szervezésében, a terem díszítésében részt vettek. Külön köszönöm a szülőknek a sok felajánlást, a tombolatárgyakat, a támogatójegy vásárlásokat!

Köszönet illeti a SZPONZOROKAT:

  • Malom Mozi Kft
  • Kecskeméti Sport Iskola
  • Lara decor
  • Attila Virágszalon Kecskemét
  • Tót Krisztián egyéni vállalkozó
  • Fehértej Kft.
  • Magyarvíz Kft Lajosmizse
  • Fejedelmi Pékség Március 15. u. boltja
  • Kovács Tamás, Kovács Zsolt, Horváth László, Sári Zsolt, Telek Gyula és Vellai János családjaikkal jelentős anyagiakkal is hozzájárultak bálunk sikeres lebonyolításához.

Nagy segítséget kaptunk az iskola vezetésétől, diákjainktól és a technikai dolgozóktól, akik a pakolásban vettek részt, a Piarista Iskola konyhai személyzetétől, akik a finom vacsorát készítették el számunkra.

Köszönettel és szeretettel:

Dr. Bíró Györgyi SzMK elnök

 

Submitted by nagy.attila on