2012. 11. 18.

 

Iskolánk Szülői Munkaközössége hatodik alkalommal rendezte meg a Kalazancius-bált.

Az est két háziasszonya, a bál fő szervezői, Dr. Bíró Györgyi SZMK elnök és Dr. Urbánné Lehoczki Adrienne SZMK elnökségi tag volt. A bál elején ők, valamint az iskola nevében Nagy Attila SchP igazgató köszöntötte a vendégeket.

A báli műsorban először szalagavatóra készülő végzős diákjaink bécsi keringőjének bemutatóját láthatták a jelenlévők, melyet Hajagos Kiss Margit kolléganőnk tanított be nekik. Ezután profi versenytáncosok fellépése szórakoztatta a közönséget. Ez utóbbi fellépők között volt Tarjányi Zsófia 11.c-s diákunk, valamint testvérei is. 

A műsor és a vacsora után kezdődött a táncos mulatság. A jókedvről a Program Zenekar gondoskodott. Különleges formában, folyamatosan zajlott a tombolasorsolás, ahol gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A terített asztalra kerülő finomságokat a Piarista Iskola konyhájának köszönhettük.

A bál két főkoordinátora mellett hálás köszönet illeti mindazokat a szülőket, tanárkollégákat és technikai munkatársakat, aki nagylelkűen közreműködtek a bál megszervezésében.

Külön köszönet a Karikás Csárdának, aki büfébevételét teljes egészében felajánlotta iskolánk alapítványának, valamint a Kecskeméti Polgárőrségnek, akik a bál ideje alatt a környék biztonságáról gondoskodtak. 

A rendezvény kapcsán befolyt adományokat idén iskolánk informatika oktatásának technikai fejlesztésére fordítjuk. Köszönjük szépen a szülők, osztályközösségek által felajánlott sokféle  adományt, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jótékonysági bálját.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on