2011. 11. 13.

Iskolánk Szülői Munkaközössége ötödik alkalommal rendezte meg a Kalazancius-bált. Az est első részében a Step & Go Tánccsoport versenytáncosai szórakoztatták a közönséget. A fellépők között ott láthattuk iskolánk tanulóit is.

Az est háziasszonya Jusztin Lilla, iskolánk egykori diákja volt. Az iskola nevében Nagy Attila SchP igazgató köszöntötte a vendégeket. Az est fénypontja a Bécsből hozzánk érkezett Tarjányi Tamás operaénekes előadása volt, melyet a közönség vastapssal jutalmazott.

A műsor és a vacsora után kezdődött a táncos mulatság. A jókedvről az Edu-Show Zenekar gondoskodott. Éjfél után nem sokkal zajlott a tombolasorsolás, ahol gazdára talált a szülők és az osztályközösségek által adományozott temérdek sok ajándéktárgy. A terített asztalra kerülő finomságokat a Piarista Iskola konyhájának köszönhettük.

Külön köszönet illeti a bál főkoordinátorát, Rimár Zsuzsanna pedagóguskollégát, továbbá minden szülőt, tanárkollégát és technikai munkatársat, aki közreműködött a bál megszervezésében.

A rendezvény kapcsán befolyt adományokból idén is az általános iskola alsó tagozatának maradék régi tantermi bútorzatát tervezzük újakra cserélni. Köszönjük szépen a sokféle felajánlott adományt, és minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk jótékonysági bálját.

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on