2024. 06. 21.

A mi intézményéből is többen részt vettek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kiírt „Tervezd együtt a digitális jövőt az NMHH-val!” című ötletpályázaton, amelyre mintegy 300 pályamű érkezett be. A benyújtott pályázatok kiértékelését követően a kiemelkedő színvonalú pályamunkát létrehozó Gyenes Balázs 9. a osztályos tanulónk kapott meghívást a műhelybeszélgetéssel egybekötött díjátadó ünnepségre június 19-én. A műhelybeszélgetés központi témája az MI szerepe a fiatalok nézőpontjából volt, amelyben saját korosztályukból kiemelkedő híres tartalomgyártók keresték a válaszokat a közönséggel Mentimeter használatával.

A pályázat illeszkedett az NMHH fő céljához a Partneriskolai Programban, hogy az egyes intézményekkel olyan együttműködést hozzon létre, mely a kölcsönös tudásmegosztáson és hasznosítható eredményeken alapul, amelyben a diákok nézőpontja is érvényesül.

A gimnáziumból beérkezett valamennyi pályamű alkotója elismerésben részesült: Dani Ildikó 9.a, Magyari Krisztina 9.a és Német Panka 9.a osztályos tanulóink az intézményben vehették át jutalmukat.

Hürkecz Gyöngyi

Submitted by hurkecz.gyongyi on