2022. 11. 04.

Kedves Diákok, Szülők,

A Piarista Gimnázium szeretettel várja a most 8. osztályos diákok jelentkezését az következő, 308. tanévében induló osztályaiba.

A legfontosabb tudnivalók összefoglalva:

  • Ha szeretnél/szeretnének e-mailen rendszeres információt kapni a beiskolázással kapcsolatban, ezen az űrlapon iratkozhatnak fel.
  • Nyílt napokat tartunk, amelyekről bővebben itt tájékozódhatnak
  • Beiskolázási információk az iskola honlapján ITT ÉRHETŐEK EL 
  • Ha nálunk szeretnék megírni a központi írásbeli felvételit, azt az általános iskolán keresztül ill. egyénileg is megtehetik. A jelentkezési lap linkje a központi írásbeli vizsgára november 16-a után itt érhető el. Jelentkezni 2022. december 2-ig lehet postai úton.

Gimnáziumunkba 2010 óta fiúk és lányok jelentkezését várjuk, akiknek igény esetén az iskola melletti megújult, korszerű kollégiumunkban kollégiumi elhelyezést is tudunk adni.

A tanulmányi területeinket úgy állítottuk össze, hogy a legtöbb továbbtanulási irányt rugalmasan támogassuk.

Tanulmányi területeink:

  • 0011 - humán
  • 0012 - matematika
  • 0013 - biológia
  • 0014 - digitális kultúra

A színvonalas oktatás gyümölcse, hogy az itt végzett diákok túlnyomó többsége továbbtanul - szépen megállva a helyüket főiskolán, egyetemen. Pedagógiánkat folyton megújítjuk, ezt szolgálja digitális pedagógiai gyakorlatunk, az Öveges Diáklabor a természettudományos területen és a nyelvoktatás támogatására az online térben is működő nemzetközi kapcsolatrendszerünk. A minőségi oktatás mellett nagy hangsúlyt fektet az iskola a nevelő munkára. Kiemelkedő szerepük van ebből a szempontból az osztályprogramoknak, közösségi és lelki programoknak, évközi kirándulásoknak, nyári túráknak. A nevelés és az oktatás iskolánkban egyaránt hangsúlyos mind egyéni, mind közösségi vonatkozásban.

Honlapunkon folyamatosan jelennek meg információk, bővülő tartalommal.

A központi felvételi vizsgákra való eredményes felkészülést továbbra is segíteni szeretnénk, a honlapon megjelenő feladatsorokkal.

Várjuk jelentkezésüket!

Mikulás Domonkos igazgató

Submitted by gerene.zsuzsa on