2019. 03. 02.

Idén meglehetősen későre esik a farsang farka, így eléggé tavaszias időben zajlott március elsején hagyományos télűző mulatságunk.

Az idei maszkabál témája a filmek világa volt. A diákságot arra biztattuk, hogy válasszanak egy-egy filmet, és beöltözésükkel idézzék meg annak szereplőit, jól ismert jeleneteit. A beöltözésen túl szinte minden osztály készült valamilyen produkcióval, amellyel szórakoztatták a közönséget. Volt vadnyugati cirkuszos, Star Wars-os, minionos és Toy Story-s jelenet; láthattunk részleteket a Titanicból, jártunk éjszaka a múzeumban, részt vettünk nagy utazásokon vízen és levegőben, és a végén a Mamma Mia dalai segítettek a táncos hangulat beindításában. A zsűri ítélethozataláig a büfék bőséges kínálata és 'just dance' buli csábította a résztvevőket, majd tanári kahoot következett, melyben a diákság is lelkesen részt vett segítő vagy éppen félrevezető bekiabálásokkal, nagy nevetések között. A csendesebb szórakozás kedvelőinek társasjátékszobát biztosítottunk. Az újabb táncos epizódot öt órakor követte a tombolasorsolás, melynek során mindenki szerencsét próbálhatott, hogy megnyeri-e a több mint száz ajándékcsomag valamelyikét. A jó hangulatú délután végül a tervezettnél egy órával tovább tartott, és este fél hétkor Tamás bácsi lélegzetelállító zsonglőrmutatványaival ért véget.

Köszönjük a hetedik évfolyam szervező munkáját; a hetedikes diákok szüleinek a büfében árusított finomságok elkészítését és személyes jelenlétüket, minden osztályfőnök, szaktanár és technikai dolgozó segítségét, a Malom Mozi és a Tesco Áruház által felajánlott tombolatárgyakat, valamint az egész felsős diákság aktív részvételét.

Galikné Bertus Annamária, Horváth Orsolya és Mikulásné Ferencz Zsuzsanna szervező tanárok

Submitted by bertus.annamaria on