2012. 03. 22.

A 2013-2014-es tanévben a Czollner téren három csoportos piarista fenntartású óvodát kívánunk indítani. Az óvoda kialakításához hamarosan pályázatot nyújtunk be, amelyhez szükséges szülői szándéknyilatkozatok megléte arról, hogy majdan induló óvodánkba szeretnék íratni gyermeküket.

Olyan gyermekek szüleinek szándéknyilatkozatát várjuk tehát, akik 2013 júniusa előtt töltik be a harmadik életévüket, és a 2013/2014-es nevelési évben óvodás korúak még, függetlenül attól, hogy most járnak-e már óvodába, és hogy kis-, középső- vagy nagycsoportos korúak lesznek.

A szándéknyilatkozatokat a pályázat beadása miatt legkésőbb április 7-ig várjuk. A nyilatkozatot beadókat értesítjük, amint kiderül, hogy a pályázat nyert-e, és amikor aktuális lesz a beiratkozás. A szándéknyilatkozat nem kötelezi a nyilatkozót, hogy hozzánk írassa gyermekét, csupán a szándékát jelzi.

Az óvoda három csoporttal fog működni az Angolkisasszonyok jelenlegi épületegyüttesében. Lényegében új építésű, kialakítású óvoda lesz a hatályos szabványoknak megfelelően mind a terek, udvar kialakítása, mind a felszereltség szempontjából. Nyugodt, védett környezetben lesz található, jól megközelíthető mind gyalog, mind autóval. Az épületegyüttesen belül a korábbi "rendház" épület lesz átalakítva, megtoldva egy korszerű tornaszobával. Az óvodásaink előnyt élveznek az általános iskolai felvétel során.

A mellékelt nyilatkozatokat papír alapon, írásban kell gyűjtenünk, és a következő módokon juthat el hozzánk:

  • személyesen vagy postán behozza/elküldi a Piarista Iskola titkárságára  (6000 Kecskemét, Piaristák tere 5.)
  • a letöltött nyilatkozatot kitölti, és színesben szkennelve/fényképezve elküldi az iskola e-mail címére (gimnazium@kecskemet.piar.hu)
  • amennyiben a fenti módokon nem működik, jelezze nálunk szándékát telefonon (+76-506912 - gimnáziumi titkárság) vagy e-mailben (gimnazium@kecskemet.piar.hu), és megbeszéljük, hogy hogyan juttathatja el hozzánk nyilatkozatát.

Az óvodaindítással kapcsolatban az iskola telefonszámán (76/506912), a gimnáziumi titkárságon érdeklődhet.

Nagy Attila SchP igazgató

Submitted by mikulas.domonkos on