Évnyitó a Kalazancius Mozgalomban
2023. 09. 13.

Az idei tanévben is elrajtolt a kecskeméti Kalazancius Mozgalom. Idén új csoport alakul a 9. évfolyamon, a 10. és 11. évfolyam pedig együtt folytatja az alkalmakat, valamint egyetemista csoport is indul.

A KM nyári táborát is megjárt 10.-esek rövid képes beszámolót tartottak, ezt követően néhány fontos kérdést vitathattak meg párokba rendeződve, egy ismerkedős játék keretében a résztvevők, mint pl. hogy kerülhet-e ananász a pizzára?

Közös imában énekeltünk, ki-ki hálát adott nyéri élményeiért és Mária közbenjárását kértük az előttünk álló tanév feladataihoz.

Délutánunk lezárásaként Szabó Dániel tanár úr bevezetett minket a kürtőskalácssütés rejtelmeibe. Az elkészült remekműveket el is fogyasztottuk szinte maradéktalanul, bár itt már senki nem tudta, melyiket ki sütötte, esetleg égette meg.

Köszönet a csoportvezetőknek a felkészülésért, a koordinátortársaknak (Kovács András SchP és Szabó Dániel SchP) a szervezésben nyújtott segítségért, valamint a kollégiumnak, hogy helyet biztosított az eseménynek.

A heti rendszerességű csoportalkalmakra várjuk a régi és új tagokat!

A KM instagram oldala: km_kecskemet

Soós Zoltán Ferenc

(koordinátor)

 

/sites/default/files/styles/tartalom_kep/public/2023-09/IMG_8331_0.JPG?h=cad21b65&itok=WpJX5P0n
Submitted by soos.zoltan on