2015. 06. 24.

 

Utolsó leányosztályunknak, a 12.c-nek, (ők még a Ward Mária Leánygimnáziumban kezdték középiskolai tanulmányaikat), a szóbeli érettségije június 21-24-én volt. Érettségi elnökük Óváriné Csabai Mária, a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium tanára volt.

A csoportban a legjobb érettségi eredményt Szigeti Zita Márta diákunk érte el. Szép teljesítményéért Pásztor Lajos-díjban részesült. Gratulálunk neki és eredményes vizsgát tett többi társának is.

Köszönjük szépen az érettségi elnökének irányítását, Bukovszki Erika osztályfőnök asszonynak a középiskolai évek alatti áldozatos törődését diákjaival, valamint minden pedagóguskollégának a szakmai felkészítését, tanári oktató és nevelő munkáját. 

A 12.c-s diákok és tanáraik a bizonyítványok kiosztása után, este tartották érettségi bankettjüket, a Kisbugaci Csárdában.

*   *   *

Szeretettel várjuk vissza leérettségizett diákjainkat a minden év november első hétvégéjén szervezett öregdiák rendezvényünkre, a Piarista Vacsorára (idén november 7-én, szombaton este lesz), valamint majd az 5 éves érettségi találkozókra. 

Nagy Attila SchP ig.

 

Submitted by nagy.attila on